Pretraga
Usluge
    Izbornik Zatvori

    Tečaj za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba

    Tečaj je reguliran Zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN 79/07, 113/08, 43/09 i 130/17) i Pravilnikom o načinu i programu stjecanja potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane (NN 116/2018).

    Ovaj tečaj se odnosi na sve osobe koje rade u proizvodnji i prometu hranom i vodom za ljudsku potrošnju, osim osoba u primarnoj proizvodnji.

    Dolje navedena potrebna znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osobe moraju imati prije početka rada, odnosno obnavljati ih svakih pet godina.

    Za sva dodatna pitanja, kontakt telefon je 225-710 i 225-716

    0.0 0
    Napišite svoj osvrt Zatvori
    *
    *
    • Loše
    • Izvrsno
    *
    *
    *
    0Types Available
    Ovaj proizvod je rasprodan.