Pretraga
Zavod
  Izbornik Zatvori

  Nutricionističke grupe podrške i radionice za mlade

  Ispunjavanjem elektroničkog obrasca prijavljujete se na aktualnu nutricionističku grupu podrške ili radionicu za mlade koje se provode u sklopu Savjetovališta za prevenciju prekomjerne tjelesne mase i debljine u djece školske dobi i mladih na području Osječko-baranjske županije.
  Kontakti davatelja usluge: Nutricionističko savjetovalište
  0,00 €
  i h

  Nutricionističke grupe podrške i radionice provode stručne osobe Nutricionističkog savjetovališta Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije.

  Cilj ove edukacijsko-preventivne aktivnosti je interakcija s mladima praćena jednostavnom pripremom hrane kako bi razumjeli, osnažili i usmjerili mlade u kreiranju pravilnih prehrambenih navika koje su održive i zasnovane na stručnim i znanstveno provjerenim smjernicama pravilne prehrane.

  5.0 4
  Napišite svoj osvrt Zatvori
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  Gost | 03. 04. 2024. 14:57
  Poučno
  Uvijek sam se osjećala kao da sam jedina koja je zapela na putu u borbi s težinom, iako znam da to nije istina teško je te misli držati za sebe. No, čuvši iskustva drugih stvarno mi je pomoglo shvatiti kako prolazim kroz nešto u čemu nisam jedina niti sama. Stvarno sve preporuke!!
  Je li Vam ovaj osvrt koristan? Da Ne (2/0)
  Gost | 03. 04. 2024. 13:28
  Nezaboravno iskustvo
  Prekrasna podržavajuća atmosfera, neosuđujući stav i otvorenost prema svakome - to su samo neke od karakteristika kojima bih opisala ovaj način rada. Osjećala sam se prihvaćeno, dobrodošlo, ugodno i sigurno.

  Osim dijeljenja iskustava među sudionicima, uključene su i maštovito provedene radionice kojima se prenosi edukativan sadržaj kao pomoć u samorefleksiji na navike i dosadašnja znanja.

  Preporučujem svakome tko svoj život želi obogatiti znanjem i novim poznanstvima.
  Je li Vam ovaj osvrt koristan? Da Ne (2/0)
  Gost | 27. 03. 2024. 15:48
  Super je
  Ja bi preporucila i drugima da dodju jer je mnogo pomoglo meni u shvacanju hrane i navika
  Je li Vam ovaj osvrt koristan? Da Ne (2/0)
  Gost | 27. 03. 2024. 11:57
  UGODNO I KORISNO
  Iako već na sam spomen "grupe podrške" ljudi zamišljaju scene iz filmova - ova grupa to nije. Ugodno i korisno iskorišteno vrijeme kako bi pomogli sebi, a i drugima. Sve je zaista diskretno, odmaknuto od društvenih mreža. Suočavamo se sa sobom, po želji dijelimo svoja iskustva i probleme, a saznajemo i za nove namirnice i recepte. Iako na prvoj grupi nikoga nisam poznavala, osjećala sam se maksimalno ugodno i zaista sam osjetila potporu drugih djevojaka. Razgovor bez straha od osude, prenošenja informacija i sl. Preporučam svima koji smatraju da nisu u dobrom odnosu s hranom!
  Je li Vam ovaj osvrt koristan? Da Ne (4/0)
  *
  *
  *