Pretraga
Usluge
    Izbornik Zatvori

    HACCP

    HACCP - Hazard analysis and critical control point: analiza opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka je preventivni sustav samokontrole i zakonska obveza u objektima koji posluju s hranom. Stručni tim djelatnika ZZJZ OBŽ pruža pomoć subjektima koji posluju s hranom pri uvođenju HACCP sustava.

    Usluge koje nudimo:

    • obilazak objekta
    • analiza postojećeg stanja
    • prijedlog mjera za otklanjanje tehničkih i organizacijskih nedostataka
    • teoretska i praktična edukacija osoblja vezana uz skladištenje, proizvodnju i distribuciju hrane, održavanje higijenskih uvjeta i osobne higijene u objektima
    • pomoć u uvođenju potrebne dokumentacije neophodne za funkcioniranje HACCP sustava
    • verifikacija HACCP sustava
    • provođenje radionica i seminara iz područja sigurnosti hrane
    0.0 0
    Napišite svoj osvrt Zatvori
    *
    *
    • Loše
    • Izvrsno
    *
    *
    *
    0Types Available
    Ovaj proizvod je rasprodan.