Pretraga
Zavod
  Izbornik Zatvori

  Besplatno nutricionističko savjetovanje za studente

  Dragi studenti, ispunjavanjem elektroničkog obrasca prijavljujete se na besplatno nutricionističko savjetovanje, edukacijsko-preventivne aktivnosti u sklopu Savjetovališta za prevenciju prekomjerne tjelesne mase i debljine u djece školske dobi i mladih na području Osječko-baranjske županije.
  Kontakti davatelja usluge: Nutricionističko savjetovalište
  *
  *
  *
  0,00 €
  i h

  Besplatno nutricionističko savjetovanje za studente provode stručne osobe Nutricionističkog savjetovališta Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije.

  Besplatno nutricionističko savjetovanje za studente moguće je provesti u prostoru Nutricionističkog savjetovališta ili online putem.

  Po potrebi, osim nutricionističkog savjetovanja, moguće je uključenje i psihološkog savjetovanja koje provode stručne osobe Centra za zdravstvenu zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije.

  Cilj ove edukacijsko-preventivne aktivnosti je prenijeti znanje o principima pravilne prehrane i zdravom stilu života te praćenjem usvajanja novih navika kod studenata stvoriti brigu o zdravoj tjelesnoj masi i zdravlju dugoročno.

  Napomene:
  Svi prikupljeni podaci ostaju tajni i koriste se isključivo u svrhu rada Savjetovališta za prevenciju prekomjerne tjelesne mase i debljine u djece školske dobi i mladih na području Osječko-baranjske županije.

   

  0.0 0
  Napišite svoj osvrt Zatvori
  *
  *
  • Loše
  • Izvrsno
  *
  *
  *