IZJAVA O PRIVATNOSTI
Ustupanjem Vaših osobnih podataka putem navedenih kontakata potvrđujete kako ste istu pročitali i razumjeli, te dopuštate prikupljanje, obradu i korištenje Vaših osobnih podataka na opisani način i svrhu. Također, ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i zakonski možete dati privolu za obradu osobnih podataka.
 
Slanjem poruke sa osobnim podacima ujedno dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka od strane Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, 31000 Osijek, Drinska 8 (“voditelj obrade”), u svrhu obrade i odgovora na vaš podnesak (čl.6. GDPR). Osobni podaci se ne prenose trećim stranama, osim u situacijama kada se radi o podnesku koji zahtijeva izvršenje obrade podataka u ime voditelja obrade (čl.28. GDPR). Automatizirano donošenje odluka, uključujući profiliranje (u smislu čl.22. GDPR) se ne koristi. Voditelj obrade će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka uz primjenu odgovarajućih fizičkih i tehničko-sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.
 
Vaši osobni podaci će biti obrisani unutar 6 mjeseci od dana kada je podnesak riješen. Sukladno primjenjivom pravu, imate pravo na pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje osobnih podataka, ograničavanje obrade, prigovor, povlačenje privole i prenosivost podataka. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade, koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena. Nadalje, imate pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu, a u svezi s obradom vaših podataka od strane voditelja obrade. U slučaju bilo kakvih pitanja vezano za zaštitu osobnih podataka i ostvarenje Vaših prava, možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka na adresu:
 
Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije
31000 Osijek
Drinska 8
e-mail: snjezana.zzjz@gmail.com